Axkid One – labākais atmuguriskais autokrēsls ADAC testa vēsturē!

Zviedrijas bērnu autosēdekļu ražotājs Axkid turpina koncentrēties uz autokrēsliņu inovācijām, drošību un izmantošanas vieglumu un saņem vēl prestižākas balvas ar savu jaunāko produktu Axkid ONE. Šī gada pavasara ADAC testā jaunais Axkid ONE pārliecinoši uzvarēja grupā 0-7 gadi, kļūstot par augstāk novērtēto atmugurisko autokrēsliņu visā ADAC testa vēsturē.

Kopš nākšanas klajā Axkid ONE par produkta dizainu ir saņēmis jau vairākas balvas, tostarp “Baby product of the year 2020” un “Red Dot Award 2021”. Tagad tai pievienojot augstāko vērtējumu ADAC testā.

Inovācijas un iespaidīgi rezultāti

Axkid ONE pierāda, ka ir iespējams saglabāt augstus drošības standartus, apvienojot to ar komfortu, vienkāršu lietošanu un augstu kvalitāti. Lai arī Axkid ONE tika testēts ar garāku un smagāku testa lelli kā jebkurš cits atmuguriski novietojams un ar ISOFIX stiprināms autosēdeklītis, tā uzrādītais rezultāts drošības pārbaudēs bija iespaidīgs – tikai 1,6 punkti. Tas ir pirmais uz aizmuguri vērstais ISOFIX autosēdeklis, kas testēts ar visu avārijas drošības leļļu klāstu līdz 125 cm, salīdzinot ar visiem citiem tirgū esošajiem ISOFIX automašīnas sēdekļiem, kas tiek testēti tikai līdz 105 cm.

ADAC testa izklāstā teikts, ka Axkid ONE lielākā priekšrocība drošības aspektā ir ļoti zems traumu risks sānu vai priekšējās sadursmes gadījumā, kuras ir postošākās un smagākās avārijas gan no fizikas aspekta, gan statistiski.

Pēc šī ADAC testa varam pārliecinoši teikt, ka Axkid ONE ir pacēlis drošības latiņu jaunā līmenī, kuru šobrīd neviens cits autokrēsls nav gatavs sasniegt.

Īsi par ADAC testu

Katru gadu Stiftung Warentest organizē visplašāko automašīnu sēdekļu testu Eiropā kopā ar ADAC, prestižāko avāriju institūtu pasaulē un ICRT, kas ir “Starptautiskā patērētāju pētījumu organizācija”. ADAC tests ir neatkarīgs tests, kas nozīmē, ka ražotāji nevar oficiāli ietekmēt rezultātu. ADAC testā tiek pārbaudīti un novērtēti 3 galvenie testa kritēriji: – drošība (50%), lietošana (40%) ergonomika (10%) un, protams, obligātais piesārņojošo vielu tests, kas ir izturēts / neizturēts vērtējums. ADAC testā jo zemāks rezultāts, jo labāks rezultāts.

Pēc šiem rezultātiem ADAC testā, kur drošības ziņā Axkid ONE ir uzrādījis tik iespaidīgu rezultātu, ka iegūts labākais kopējais rezultāts kāds jebkād ilgāk atmuguriski braucamam krēslam (extended rear-facing – ERF) šajā testā piešķirts, mēs varam teikt, ka šobrīd pārliecinoši labākā izvēle ir tikai viena – Axkid ONE.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *